Vi på EKV har tillsammans många års erfarenhet, en bred kompetens och ett starkt engagemang, något som alla våra kunder mött genom åren. Sedan starten 1991 har vi utfört installationer och service av värme- och kylanläggningar hos såväl privatpersoner som företag.

Startskottet för verksamheten var när Arla beslutade att outsourca sin gårdstanksservice hos mjölkbönderna i länet. Redan första året kom dåvarande ägare via mjölkrobottillverkaren Alfa Laval i kontakt med värmepumpstillverkaren IVT.

Och vår oslagbara kombinationen med installation och service av värme- och kylanläggningar var ett faktum! Vi utgår från Örebro men jobbar över hela länet. Vi finns där du finns, när du behöver oss!

Sen några år tillbaka har EKV Klimat tillhört Egerydsgruppen. Under våren 2017 har det skett ytterligare omorganisationer som innebär att EKV Klimat har blivit ett renodlat säljbolag i Egerydsgruppen. Största förändringen är att vi har flyttat över alla våra tekniker till Egeryds Fastighetsförvaltning Örebro. Så vi har nu två riktigt starka och trygga systerbolag som vi har ett nära samarbete med, Egeryds Fastighetsförvaltning och Egeryds Fastigheter.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Ring 019- 16 75 90 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!